List:MySQL ODBC« Previous MessageNext Message »
From:Entela Rama Date:March 6 2014 1:46pm
Subject:Propozim për shkëmbim linqesh falas
View as plain text  
Miku im programues,

Teksa lundroja në rrjet, i hodha një sy faqes tënde
board.issociate.de dhe do të doja të shkëmbeja linqe me ty. Ajo
që po të ofroj është një marrëveshje
falas, pa hile, frytdhënëse, në shkëmbim të
një linku hyrës. 

Tek falaseo.com ju mund të gjeni gjithçka, që nga
udhëzuesi për fillestarët,
deri tek temat më të përparuar, që do të
sjellin trafik real edhe në faqen tuaj.
E gjitha është krejtësisht pa pagesë.
 
Më thuaj se çfarë mendon, ndërsa unë po
pres me padurim të shkëmbejmë linqe së bashku.
 
Sinqerisht,
Entela Rama - falaseo.com
http://www.linkedin.com/pub/entela-rama/88/b58/374Thread
Propozim për shkëmbim linqesh falasEntela Rama7 Mar