List:General Discussion« Previous MessageNext Message »
From:Mike Franon Date:February 21 2013 5:03pm
Subject:Re: replication fails after upgrade to 5.6
View as plain text  
So I created a new test box on AWS, and just did one upgrade from
5.0.96 to 5.1, like I did before and replication will not work from a
master with 5.0.96 to a slave with 5.1.68

I keep getting Error 1062, Duplicate Entry for key

I get no errors when I do a mysql_upgrade, all comes back ok.

I was curious if anyone had any ideas?

Thanks

On Wed, Feb 20, 2013 at 5:51 PM, Mike Franon <kongfranon@stripped> wrote:
> This is on a slave, i only upgraded on one box which is the slave i
> have not touched master
>
> On Wed, Feb 20, 2013 at 5:41 PM, Reindl Harald <h.reindl@stripped> wrote:
>>
>>
>> Am 20.02.2013 23:27, schrieb Mike Franon:
>>> So I successfully upgraded a test db server from 5.0.96 all the way up to
> 5.6
>>>
>>> Replication as the slave, where the master is 5.0.96, started working
>>> for about 10 minutes and then got the following error:
>>>
>>> [ERROR] Slave SQL: Error 'Duplicate entry 'data' for key 'PRIMARY'' on
>>> query. Default database: 'test'. Query: 'UPDATE IGNORE , Error_code:
>>> 1062
>>>
>>> All of our other slaves on 5.0.96 are fine, so I know it has to do
>>> with 5.6 but just not sure what, when ir an mysql_upgrade everything
>>> was OK
>>
>> did you surely upgrade and restart the slaves first?
>>
>> i personally would NOT go to 5.6 now
>>
>> it is a very young release and looking and the typical changelogs
>> replication has always the most fixed bugs
>>
Thread
replication fails after upgrade to 5.6Mike Franon20 Feb
  • Re: replication fails after upgrade to 5.6Reindl Harald20 Feb
    • Re: replication fails after upgrade to 5.6Mike Franon20 Feb
      • Re: replication fails after upgrade to 5.6Mike Franon21 Feb
        • Re: replication fails after upgrade to 5.6Reindl Harald21 Feb
          • Re: replication fails after upgrade to 5.6Mike Franon21 Feb
            • Re: replication fails after upgrade to 5.6Reindl Harald21 Feb
              • RE: replication fails after upgrade to 5.6Rick James21 Feb
                • Re: replication fails after upgrade to 5.6Reindl Harald21 Feb
Re: replication fails after upgrade to 5.6Mike Franon22 Feb