List:General Discussion« Previous MessageNext Message »
From:Neil Tompkins Date:November 21 2011 9:20pm
Subject:Re: Chinese characters not displaying in Workbench latest version
View as plain text  
MySQL workbench

On 21 Nov 2011, at 13:36, Chris Tate-Davies
<chris.tatedavies@stripped> wrote:

> What are you using to view the data?
> 
> 
> 
> On Mon, 2011-11-21 at 08:22 -0500, hsv@stripped wrote:
>> ;>>> 2011/11/20 20:27 +0000, Tompkins Neil >>>>
>> Does anyone know why Chinese characters are not displaying correctly in a
>> replicated database on a slave machine ?  I'm just getting square boxes. 
>> <<<<<<<<
>> What displays them? it sounds to me as if the display lacks something, not so
> much MySQL.
>> 
>> 
> 
> -- 
> Chris Tate-Davies <chris.tatedavies@stripped>
> 
> 
> 
> -----------------------------
> 
> 
> Registered Office: 15 Stukeley Street, London WC2B 5LT, England.
> Registered in England number 1421223
> 
> This message is for the designated recipient only and may contain privileged,
> proprietary, or otherwise private information. If you have received it in error, please
> notify the sender immediately and delete the original. Any other use of the email by you
> is prohibited. Please note that the information provided in this e-mail is in any case not
> legally binding; all committing statements require legally binding signatures.
> 
> 
> http://www.inflightproductions.com
> 
> 
> 
> 
> -- 
> MySQL General Mailing List
> For list archives: http://lists.mysql.com/mysql
> To unsubscribe:    http://lists.mysql.com/mysql?unsub=1
> 
Thread
Chinese characters not displaying in Workbench latest versionTompkins Neil20 Nov
  • Re: Chinese characters not displaying in Workbench latest versionJohan De Meersman21 Nov
  • Re: Chinese characters not displaying in Workbench latestversionhsv21 Nov
    • Re: Chinese characters not displaying in Workbench latest versionChris Tate-Davies21 Nov
      • Re: Chinese characters not displaying in Workbench latest versionNeil Tompkins21 Nov
        • Re: Chinese characters not displaying in Workbench latest versionMichael Cole21 Nov
          • Re: Chinese characters not displaying in Workbench latest versionNeil Tompkins22 Nov