List:General Discussion« Previous MessageNext Message »
From:Julien Lory Date:September 2 2010 7:31pm
Subject:Symlinks not working when pointing to another table.
View as plain text  
  Hello,

I've done lot of researches and tests but can't find any answer. I need 
to share one table between two db, those two db are in the same path ( 
/var/lib/mysql/db1 & db2 ). I created symbolic links for db2 pointing to 
the table in db1.
When I query the table from db2 I get this error :
'ERROR 1030 (HY000): Got error 140 from storage engine'
I'm sure it was working in previous version of MySQL, but from the last 
version it's no longer working.

This is how it looks :

test-lan:/var/lib/mysql/test3# ls -alh
drwx------ 2 mysql mysql 4.0K 2010-08-30 13:28 .
drwxr-xr-x 6 mysql mysql 4.0K 2010-08-30 13:29 ..
lrwxrwxrwx 1 mysql mysql 28 2010-08-30 13:28 blbl.frm ->  /var/lib/mysql/test/blbl.frm
lrwxrwxrwx 1 mysql mysql 28 2010-08-30 13:28 blbl.MYD ->  /var/lib/mysql/test/blbl.MYD
lrwxrwxrwx 1 mysql mysql 28 2010-08-30 13:28 blbl.MYI ->  /var/lib/mysql/test/blbl.MYI
-rw-rw---- 1 mysql mysql 65 2010-08-30 13:24 db.opt


I really need those symlinks, is there a way to make them working like 
before ? ( old MySQL-server is fine )

Thanks,

Thread
Symlinks not working when pointing to another table.Julien Lory2 Sep
  • RE: Symlinks not working when pointing to another table.Daevid Vincent2 Sep
    • Re: Symlinks not working when pointing to another table.Julien Lory2 Sep
  • Re: Symlinks not working when pointing to another table.MySQL)3 Sep