List:General Discussion« Previous MessageNext Message »
From:Johan De Meersman Date:December 11 2009 8:58pm
Subject:Re: Update Doesn't Update!
View as plain text  
On Fri, Dec 11, 2009 at 6:40 PM, Victor Subervi <victorsubervi@stripped>wrote:

>
> I'm lost. I set up this database originally with auto_increment and the
> first value was 0. I thought that was always the case. Is there a problem
> here?
>

Yes, that should not have happened. For autoincrement fields, both NULL and
0 are "magic" values to get the next number from the sequence at insert
time.

Thread
Update Doesn't Update!Victor Subervi11 Dec
  • Re: Update Doesn't Update!carsten11 Dec
    • Re: Update Doesn't Update!Victor Subervi11 Dec
      • Re: Update Doesn't Update!carsten11 Dec
        • Re: Update Doesn't Update!Victor Subervi11 Dec
          • Re: Update Doesn't Update!carsten11 Dec
            • Re: Update Doesn't Update!Victor Subervi11 Dec
  • Re: Update Doesn't Update!Jørn Dahl-Stamnes11 Dec
    • Re: Update Doesn't Update!Victor Subervi11 Dec
    • Re: Update Doesn't Update!Victor Subervi11 Dec
      • RE: Update Doesn't Update!misiaQ11 Dec
    • Re: Update Doesn't Update!carsten11 Dec
      • Re: Update Doesn't Update!Chris Knipe11 Dec
    • Re: Update Doesn't Update!Mark Goodge11 Dec
      • Re: Update Doesn't Update!Johan De Meersman11 Dec
        • Re: Update Doesn't Update!Victor Subervi11 Dec
          • Re: Update Doesn't Update!Johan De Meersman11 Dec
  • Re: Update Doesn't Update!Martijn Tonies11 Dec
  • Re: Update Doesn't Update!Yang Wang11 Dec