List:General Discussion« Previous MessageNext Message »
From:David (SST - Adelaide) Logan Date:November 30 2006 12:56am
Subject:RE: DROP DATABASE weirdness
View as plain text  
Hi Bruce,

Have a squiz here http://bugs.mysql.com/bug.php?id=16586 sounds
suspiciously like your issue.

Regards 


---------------------------------------------------------------
********** _/     **********  David Logan 
*******   _/         *******  ITO Delivery Specialist - Database
*****    _/            *****  Hewlett-Packard Australia Ltd
****    _/_/_/  _/_/_/  ****  E-Mail: david.logan@stripped
****   _/  _/  _/  _/   ****  Desk:   +61 8 8408 4273
****  _/  _/  _/_/_/    ****  Mobile: +61 417 268 665
*****        _/       ******    
******      _/      ********  Postal: 148 Frome Street,
********   _/     **********          Adelaide SA 5001
                                      Australia 
i    n    v    e    n    t                                   
---------------------------------------------------------------

-----Original Message-----
From: Bruce Ferrell [mailto:bferrell@stripped] 
Sent: Thursday, 30 November 2006 11:17 AM
To: mysql@stripped
Cc: Logan, David (SST - Adelaide)
Subject: Re: DROP DATABASE weirdness

Nope, That didn't fix it.  I'd uses MySQl provided rpms but they don't 
seem to have them got glib23 anymore.

Suggestions?

Bruce Ferrell wrote:
> I think I found it.  The system has zlib 1.1.4  the sources have zlib 
> 1.2.3.  Trying a static build now.  Anyone wanna bet? :)
> 
> Bruce Ferrell wrote:
> 
>> Yes, built with SSL support the build seemed to go OK and sometimes
it 
>> works.  I'm building on SuSE 9.2 using the src.rpm and the included 
>> spec file
>>
>> Logan, David (SST - Adelaide) wrote:
>>
>>> Hi Bruce,
>>>
>>> Sounds like you are missing a library or two on the system. Did you
>>> compile the server yourself?
>>>
>>> Regards
>>>
>>> ---------------------------------------------------------------
>>> ********** _/     **********  David Logan *******   _/         
>>> *******  ITO Delivery Specialist - Database
>>> *****    _/            *****  Hewlett-Packard Australia Ltd
>>> ****    _/_/_/  _/_/_/  ****  E-Mail: david.logan@stripped
>>> ****   _/  _/  _/  _/   ****  Desk:   +61 8 8408 4273
>>> ****  _/  _/  _/_/_/    ****  Mobile: +61 417 268 665
>>> *****        _/       ******    ******      _/      ********
Postal: 
>>> 148 Frome Street,
>>> ********   _/     **********          Adelaide SA 5001
>>>                                       Australia i    n    v    e    
>>> n    t                                   
>>> ---------------------------------------------------------------
>>>
>>> -----Original Message-----
>>> From: Bruce Ferrell [mailto:bferrell@stripped] Sent: Thursday,
30 
>>> November 2006 9:52 AM
>>> To: Logan, David (SST - Adelaide)
>>> Cc: mysql@stripped
>>> Subject: Re: DROP DATABASE weirdness
>>>
>>> I get this error:
>>>
>>> /usr/sbin/mysqld-max: relocation error: /usr/sbin/mysqld-max: 
>>> undefined symbol: zlibCompileFlags
>>>
>>>
>>> Logan, David (SST - Adelaide) wrote:
>>>
>>>> Hi Bruce,
>>>>
>>>> Do you have any messages in the MySQL log?
>>>>
>>>> Regards
>>>>
>>>> ---------------------------------------------------------------
>>>> ********** _/     **********  David Logan *******   _/         
>>>> *******  ITO Delivery Specialist - Database
>>>> *****    _/            *****  Hewlett-Packard Australia Ltd
>>>> ****    _/_/_/  _/_/_/  ****  E-Mail: david.logan@stripped
>>>> ****   _/  _/  _/  _/   ****  Desk:   +61 8 8408 4273
>>>> ****  _/  _/  _/_/_/    ****  Mobile: +61 417 268 665
>>>> *****        _/       ******    ******      _/      ********  
>>>> Postal: 148 Frome Street,
>>>> ********   _/     **********          Adelaide SA 5001
>>>>                                      Australia i    n    v    e    
>>>> n    t                                   
>>>> ---------------------------------------------------------------
>>>>
>>>> -----Original Message-----
>>>> From: Bruce Ferrell [mailto:bferrell@stripped] Sent: Thursday, 
>>>> 30 November 2006 9:42 AM
>>>> To: mysql@stripped
>>>> Subject: DROP DATABASE weirdness
>>>>
>>>>
>>>> I'm running MySQL 5.0.24a and I have a database I need to drop.
When
>>>
>>>
>>>
>>> I
>>>
>>>> issue the command DROP DATABASE webdb the client seems to just
hang.
>>>
>>>
>>>
>>> I
>>>
>>>> see the command hit the server in the full log but the database 
>>>> never drops.  Anyone have any suggestions?
>>>>
>>>
>>>
>>
> 

-- 
One day at a time, one second if that's what it takes

Thread
DROP DATABASE weirdnessBruce Ferrell30 Nov
  • RE: DROP DATABASE weirdnessSST - Adelaide)30 Nov
    • Re: DROP DATABASE weirdnessBruce Ferrell30 Nov
      • RE: DROP DATABASE weirdnessSST - Adelaide)30 Nov
        • Re: DROP DATABASE weirdnessBruce Ferrell30 Nov
          • Re: DROP DATABASE weirdnessBruce Ferrell30 Nov
            • Re: DROP DATABASE weirdnessBruce Ferrell30 Nov
              • RE: DROP DATABASE weirdnessSST - Adelaide)30 Nov
                • Re: DROP DATABASE weirdnessBruce Ferrell30 Nov