List:General Discussion« Previous MessageNext Message »
From:Bruce Ferrell Date:November 29 2006 11:49pm
Subject:Re: DROP DATABASE weirdness
View as plain text  
I think I found it.  The system has zlib 1.1.4  the sources have zlib 
1.2.3.  Trying a static build now.  Anyone wanna bet? :)

Bruce Ferrell wrote:
> Yes, built with SSL support the build seemed to go OK and sometimes it 
> works.  I'm building on SuSE 9.2 using the src.rpm and the included spec 
> file
> 
> Logan, David (SST - Adelaide) wrote:
> 
>> Hi Bruce,
>>
>> Sounds like you are missing a library or two on the system. Did you
>> compile the server yourself?
>>
>> Regards
>>
>> ---------------------------------------------------------------
>> ********** _/     **********  David Logan *******   _/         
>> *******  ITO Delivery Specialist - Database
>> *****    _/            *****  Hewlett-Packard Australia Ltd
>> ****    _/_/_/  _/_/_/  ****  E-Mail: david.logan@stripped
>> ****   _/  _/  _/  _/   ****  Desk:   +61 8 8408 4273
>> ****  _/  _/  _/_/_/    ****  Mobile: +61 417 268 665
>> *****        _/       ******    ******      _/      ********  Postal: 
>> 148 Frome Street,
>> ********   _/     **********          Adelaide SA 5001
>>                                       Australia i    n    v    e    
>> n    t                                   
>> ---------------------------------------------------------------
>>
>> -----Original Message-----
>> From: Bruce Ferrell [mailto:bferrell@stripped] Sent: Thursday, 30 
>> November 2006 9:52 AM
>> To: Logan, David (SST - Adelaide)
>> Cc: mysql@stripped
>> Subject: Re: DROP DATABASE weirdness
>>
>> I get this error:
>>
>> /usr/sbin/mysqld-max: relocation error: /usr/sbin/mysqld-max: 
>> undefined symbol: zlibCompileFlags
>>
>>
>> Logan, David (SST - Adelaide) wrote:
>>
>>> Hi Bruce,
>>>
>>> Do you have any messages in the MySQL log?
>>>
>>> Regards
>>>
>>> ---------------------------------------------------------------
>>> ********** _/     **********  David Logan *******   _/         
>>> *******  ITO Delivery Specialist - Database
>>> *****    _/            *****  Hewlett-Packard Australia Ltd
>>> ****    _/_/_/  _/_/_/  ****  E-Mail: david.logan@stripped
>>> ****   _/  _/  _/  _/   ****  Desk:   +61 8 8408 4273
>>> ****  _/  _/  _/_/_/    ****  Mobile: +61 417 268 665
>>> *****        _/       ******    ******      _/      ********  Postal: 
>>> 148 Frome Street,
>>> ********   _/     **********          Adelaide SA 5001
>>>                                      Australia i    n    v    e    
>>> n    t                                   
>>> ---------------------------------------------------------------
>>>
>>> -----Original Message-----
>>> From: Bruce Ferrell [mailto:bferrell@stripped] Sent: Thursday, 30 
>>> November 2006 9:42 AM
>>> To: mysql@stripped
>>> Subject: DROP DATABASE weirdness
>>>
>>>
>>> I'm running MySQL 5.0.24a and I have a database I need to drop.  When
>>
>>
>> I
>>
>>> issue the command DROP DATABASE webdb the client seems to just hang.
>>
>>
>> I
>>
>>> see the command hit the server in the full log but the database never 
>>> drops.  Anyone have any suggestions?
>>>
>>
>>
> 

-- 
One day at a time, one second if that's what it takes

Thread
DROP DATABASE weirdnessBruce Ferrell30 Nov
  • RE: DROP DATABASE weirdnessSST - Adelaide)30 Nov
    • Re: DROP DATABASE weirdnessBruce Ferrell30 Nov
      • RE: DROP DATABASE weirdnessSST - Adelaide)30 Nov
        • Re: DROP DATABASE weirdnessBruce Ferrell30 Nov
          • Re: DROP DATABASE weirdnessBruce Ferrell30 Nov
            • Re: DROP DATABASE weirdnessBruce Ferrell30 Nov
              • RE: DROP DATABASE weirdnessSST - Adelaide)30 Nov
                • Re: DROP DATABASE weirdnessBruce Ferrell30 Nov