List:Internals« Previous MessageNext Message »
From:Guilhem Bichot Date:February 10 2009 2:14pm
Subject:Re: Build with debug option
View as plain text  
Hello,

Hiromichi Watari a écrit, Le 02/10/2009 01:49 PM:
> Hi Guilhem,
> Thank you for your response, here is my objdump output.
> 
> $ objdump -t ../libmysql/.libs/libmysqlclient.so
> ../libmysql/.libs/libmysqlclient.so:     file format elf32-i386
> 
> 
> SYMBOL TABLE:
> 000000d4 l    d  .hash	00000000              .hash
>                 .
>                 .
>                 .
> 
> 00000000         *UND*	00000000              _db_enter_

strange...

> I am using the unmodified configure script(version 6.0 source pull).
> Do I need to do anything to include libtool ?

I tried to reproduce your problem ("./configure --with-debug ; make")
and it failed in mysql.cc (not same error as you, though); I filed it at
http://bugs.mysql.com/bug.php?id=42730
Until it's fixed, I suggest calling
BUILD/compile-pentium-debug
which seems to work better.
Thread
Build with debug optionHiromichi Watari9 Feb
  • Re: Build with debug optionChad MILLER9 Feb
    • Re: Build with debug optionHiromichi Watari9 Feb
      • Re: Build with debug optionGuilhem Bichot9 Feb
        • Re: Build with debug optionHiromichi Watari10 Feb
          • Re: Build with debug optionGuilhem Bichot10 Feb
            • Re: Build with debug optionHiromichi Watari10 Feb
              • Re: Build with debug optionVladimir Shebordaev10 Feb
                • Re: Build with debug optionHiromichi Watari10 Feb
                  • Re: Build with debug optionVladimir Shebordaev12 Feb
              • Re: Build with debug optionGuilhem Bichot10 Feb
                • Re: Build with debug optionHiromichi Watari11 Feb
                  • Re: Build with debug optionGuilhem Bichot11 Feb
                    • Re: Build with debug optionHiromichi Watari11 Feb
                      • Re: Build with debug optionGuilhem Bichot11 Feb
                        • Re: Build with debug optionHiromichi Watari12 Feb