List:Eventum General Discussion« Previous MessageNext Message »
From:Bryan Alsdorf Date:September 11 2009 3:39pm
Subject:Re: FW: Corrupt attachments - Help ! - additional info
View as plain text  
Do you have anything set to prepend to all your files in the php.ini?

If you try to open a pie chart in a separate window do you get an error message?

Has any of your server settings changed recently?

/bryan

Stephen North wrote:
> It may be a co-incidence, but it may not be....but my Stats pie charts
> also aren't showing - any ideas please :os
> 
> 
> Thanks,
> 
> Steve.
> 
> -----Original Message-----
> From: Stephen North [mailto:Stephen.North@stripped] 
> Sent: 11 September 2009 15:26
> To: eventum-users@stripped
> Subject: Corrupt attachments - Help !
> 
> Hi,
> 
>  
> 
> I've been having a few problems recently and I've replaced my support
> email body files from a few days ago....but now it appears all of my XLS
> and DOC files attached to tickets appear corrupt when I try and open
> them.
> 
>  
> 
> Anybody got any ideas on how I should address this issue (please)
> 
>  
> 
> Thanks,
> 
>  
> 
>  
> 
> Steve North
> 
> Support Manager
> 
> Surecomp Business Solutions Ltd
> 
> 


-- 
Bryan Alsdorf, Lead Web Developer
Monty Program, AB. http://askmonty.org
Thread
FW: Corrupt attachments - Help ! - additional infoStephen North11 Sep
  • Re: FW: Corrupt attachments - Help ! - additional infoBryan Alsdorf11 Sep
RE: FW: Corrupt attachments - Help ! - additional infoStephen North11 Sep